Bilete de Avion Low Cost


Aproximativ 100 dintre companiile aeriene cu care lucram sunt categorizate ca low cost. Zborurile low-cost va ofera transport aerian la preturi minime intre toate destinatiile dorite.

Liniile aeriene low cost se supun acelorasi standarde inalte de securitate internationale in ceea ce priveste transportul aerian.  Perceptia conform careia securiatetea transportului are de suferit la zborurile low cost este gresita. Pretul mai mic rezultat la biletele de avion reiese din minimalizarea unor servicii precum lipsa bagajului la cala (optional contra cost), lipsa meselor si bauturilor incluse in timpul zborului (optional contra cost), lipsa presei scrise in avion, folosirea unor aeroporturi mai mici unde taxele de aeroport sunt minime.

La zborurile low cost fiecare pasager poate lua o geanta de maxim 10 Kg in cabina (depozitare deasupra scaunelor), fara nici un alt cost. Pentru genti mai voluminoase si greutati mai mari va recomandam sa includeti optiunea bagaj de cala la rezervarea biletelor de avion.
Companii Low Cost
Blue Air
Blue Air - companie aeriana low cost bazata in Romania. Rutele aeriene sunt in special cu plecare sau destinatie in Romania.

Carpat Air
Carpatair - companie aeriana low cost bazata in Romania.  Rutele aeriene sunt in special in zona Europei Centrale si de Est, cu plecare sau destinatie in Romania.

Wizz Air
Wizz Air - companie aeriana low cost bazata in Ungaria. Rulete aeriene ofera conexiuni in Europa de Vest, Centrala si de Sud, precum si conexiuni permanente cu cateva orase din Europa de Nord. 

easyJet
easyJet - companie aeriana low cost bazata in Marea Britanie. Rulete aeriene acopera intreagul continent European, precum si zona de nord a Africii.

flyNiki
flyNiki - companie aeriana low cost bazata in Austria. Rulete aeriene acopera cateva tari din intreaga Europa, de la vest la est, si de la nord la sud.

Germanwings
Germanwings - companie aeriana low cost bazata in Germania. Rulete aeriene acopera intreagul continent European, precum si unele puncte din Turcia. Germanwings este parte a Lufthansa.

Ryanair
Ryanair - companie aeriana low cost bazata in Irlanda. Rulete aeriene operate se ridica la peste 300, majoritatea in interiorul Europei, dar si catre Maroc (Africa).

Vueling
Vueling - companie aeriana low cost bazata in Spania. Rulete aeriene acopera zona bazinului Marii Mediteraneene, cu zboruri in Europa de Sud si de Vest.

Verificati acum ofertele oricarui operator de zboruri low cost de mai sus pentru cele mai ieftine bilete de avion.

Companii Low Cost

Mai jos aveti cateva din cele aproximativ 100 de companii low cost cu care lucram: